KUKES- Sporti për zhvillim, integrim, si një e drejtë e njerëzve, respekt, mirëkuptim dhe kundër dhunës. Ishin këto mesazhet e përcjella nëpërmjet një aktiviteti sportiv, “SPORTI DHE VLERAT OLIMPIKE” mbajtur sot në Kukës, me pjesëmarrjen e nxënësve të shkollave.


Aktiviteti është organizuar nën kujdesin e Komitetit Olimpik Shqiptar me mbështetjen e Bashkisë Kukës, Drejtorisë Arsimore dhe Qendrës Kulturore të Fëmijëve.


Nxënësit e shkollave 9- vjeçare dhe të mesme të qytetit kanë marrë ppjesë në shumë aktivitete sportive si; akrobacira ,gjimnastike, gara etj.Foto 2
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 1