Mirë se erdhët në të ardhmen! Botërori i Vitit 2022, që do të zhvillohet në Katar, përtej akuzave ndaj organizatorëve për ryshfet apo për keqtrajtim të punëtorëve të agazhuar në ndërtimin e infrastrukturës së duhur, do të zhvillohet në një rrjet modern stadiumesh. Fotot e mëposhtme tregojnë se investimet në ifrastrukturë për këtë event janë marramendëse dhe se temperaturat ektremisht të nxehta nuk do të ndihen brenda stadiumeve luksoze.
22 nëntor 2017 (gazeta-Shqip.com)