0
brbr

brbrSezonin e ardhshem kryeqyteti do te kete edhe nje stadium Punimet ne Selman Stermasi po vijojne me ritme te shpejta Rinovimi i tribunave eshte drejt perfundimit 9600 ndenjese kane mberritur dhe eshte bere nje prove per vendosjen e tyrebrbr
brbrTribuna kryesore ajo e mbuluar eshte zgjeruar do te kete rreth 1200 vende nje hapesire me te madhe per gazetaret dhe zonen vip Fusha pret vetem tapetin e barit qe eshte blere ne Itali dhe shtrimi i tij do te behet ne ditet ne vijim Tribuna te pashfrytezueshme do te jene ato pas porte qe ne nje te ardhme mund te kete nderhyrjebrbr
brbrNe Selman Stermasi do te zhvilloje takimet e saj Tirana dhe si nje arene e kategorise se trete mund te luhen edhe sfida te kupave te Europes Ky stadium hapi dyert ne fundin e viteve 50 si shtepia e dyte per ekipet e futbollit te kryeqytetitbrbr
brbrTv Klanbrbr


Selman Stermasi stadiumu TV Klan vitin e ardhshem