Nje aksident gjate xhirimeve i ka kushtuar nje frakture ne vertebren e qafes mbretit te filmave aksion, Sylvester Stallone.
Aktori eshte demtuar gjate xhirimeve te “The Expendables”, ne nje skene luftimi me “wrestler”-in Steve Austin, i quajtur ndryshe Stone Cold. Per Stallone, i cili eshte edhe regjisor, protagonist dhe skenograf i filmit, ishte e nevojshme nje nderhyrje kirurgjikale urgjente per te futur nje piaster metalike ne qafe.