Transmetuar me 23122015 - 1857


PUBLICITETPresidenti Nishani mori nje mesazh falenderimi nga sekretari i Pergjithshem i NATO-s Jens Stoltenberg Ky mesazh vjen pas vizites se tij ne Tirane me 10 dhjetor ku zhvilloi nje takim edhe me kreun e shtetitbr
br
Deshiroj te shpreh vleresimin tim per mikpritjen e ngrohte me te cilen u prita se bashku me delegacionin qe me shoqeronte gjate vizites sime te fundit ne Tirane nis mesazhin e tij sekretari i NATO-sbr
br
Stoltenberg e ve theksin tek sfida me te cilen po perballet Aleanca ate kunder terrorizmit Ne kete drejtim ai shpreh levdatat per nismat e marra nga Shqiperiabr
br
I mireprita shume bisedimet tona te perbashketa mbi sfidat me te cilat perballet Aleanca jone ne vecanti mbi terrorizmin qe i ka rrenjet ne rajonin e paqendrueshem qe shtrihet ne jug te kufijve tane Nga ana e vet NATO-ja po punon intensivisht per elementet e strategjise se saj jugore ne menyre qe te mundemi te riafirmojme gjate Samitit tone te Varshaves vitin qe vjen faktin se ne po adaptohemi me sukses ndaj mjedisit te ndryshuar te sigurise I lavderoj pamase nismat dhe hapat qe Shqiperia ka hedhur ne kete drejtim si brenda vendit tuaj ashtu edhe si pjese e perpjekjeve tona me te gjera shkruan Stoltenbergbr
br
Me tej sekretari i Pergjithshem i NATO-s vlereson perkushtimin e shtetit shqiptar per pasur marredhenie te qendrueshme me vendet e Ballkanitbr
br
Gjithashtu vleresoj mendjemprehtesine tuaj mbi situaten ne Ballkanin Perendimor sidomos perkushtimin tuaj duke punuar per marredhenie te mira rritjes se besimit dhe zgjerimit e zmadhimit te dialogut mes vendeve fqinje Ndaj gjithashtu me ju pikepamjet tuaja se e ardhmja Euro-Atlantike e Ballkanit Perendimor ofron perspektiven me te mire per rajonin Me lejoni tju falenderoj per perkushtimin e palekundur te Shqiperise ndaj Aleances perfundon mesazhi i Stoltenberg jcnoaal

lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix