0
Edhe konusmimi i pakte i alkoolit gjate shtatezanise eshte shume i rrezikshem
Disa studiues kane raportuar nje dite me pare per Journal of Epidemiology dhe Institutin e Shendetit Publik ne Leeds se te gjitha studimet se konsumimi i pakte i alkoolit gjate shtatezanise nuk sjell probleme bien poshte
Per ta edhe nje gote alkool mund te shkaktoje deme tek femija gjate shtatezanise por edhe pas lindjes
Studimi i mbi 1264 grave ne Britanine e Madhe ka treguar se edhe me konsumimin e pak gotave alkool ato kane rrezikuar lindjen e parakoshme Ne Britani ne 100 gra 7 prej tyre lindin femijet pa arritur muajin e nente Shifer kjo qe sa vjen edhe shtohet Nderkohe qe eshte vertetuar se njeri prej faktoreve kryesor eshte konsumimi i alkoolit
Statistikat jane te frikshme ne te gjithe boten
Camilla Nykjaer njera prej hulumtueseve ka raportuar per BBC se ky nuk eshte nje lajm nga te cilat grate duhet ti zere paniku por eshte e nevojshme qe ato te reduktojne konsumimin e alkoolit Nese e kane veshtire si fillim te shkeputen gradualisht e keshtu derisa te arrijne te mos e konsumojne ate fare
Edlira Kalajaalkool kujdes ndal shtatzani TV Klan