Dhjetra studentë të Universitetit publik ne Tirane, me pankarta ne duar
kanë protestuar para Ministrisë së Arsimit për të kundërshtuar tre nisma
ligjore te Ministrise.Studentet jane shprehur kunder stazhit ne profesionet e rregulluara, reformes financiare dhe provimit te detyrueshem te TOEFL-it.

Nese Ministria nuk do te reflektoje ndaj kerkesave te tyre, protestat e studenteve do te pershkallezohen

Studentet kane theksuar se ligjet dhe projektligjet e hartuara nga Ministria e Arsimit po demtojne gjithnje e me shume studentet .