10 të vdekur dhe 15 të plagosur është bilanci i ngjarjes tragjike të ndodhur dje në Toronto të Kanadasë, ku një fugon është ngjitur në trotuar dhe ka shtypur njerëzit. Raportohet se autoritetet po marrin në pyetje drejtuesin e mjetit.


Alek Minassian, 25 vjeç, nuk ishte emër i njohur nga autoritetet. Incidenti duket se ka qenë i qëllimshëm, por motivet nuk janë ende të qarta, thanë autoritetet e rendit.


Nuk përjashtojmë asgjë. Është një fazë e hershme e hetimeve, tha shefi i policisë në Toronto, Mark Saunders.


Kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau e cilësoi sulmin si tragjik dhe të pakuptimtë.


24 prill 2018 (gazeta-Shqip.com)