Tiranë, 11 qershor, NOA, Update Policia e
kryeqytetit ka nisur ditët e fundit një superaksion për kontrollin e dokumentacionit
të makinave luksoze. Vetëm gjatë dy ditëve të fundit është bërë bllokimi i nëntë
automjeteve të cilat kanë rezultuar të vjedhura në vendet rajonit dhe të
Bashkimit Euripian.Operacionit BMW ka sekuestruar 9 automjete të markave të prodhimit të
viteve të fundit, të cilat pas verifikimeve të kryera me Interpol Tiranën kanë
rezultuar të vjedhura jashtë kufijve të Shqipërisë, thuhet në njoftimin e
policisë.

Automjeti i parë i bllokuar është një model Mini
Cooper. Nga verifikimet e bëra ka rezultuar i vjedhur në Itali me datë 21
Prill 2009. Mjeti ju bllokua shtetasit Bledi Vasa, 38 vjeç.Makina e dytë e bllokuar është një Porsche
Cayenne, e cila ka rezultuar e vjedhur në Serbi më datë 04 gusht 2008. Makina
ju bllokua dje shtetasit Admir Prekaj, 29 vjeç, në rrugën Haxhi Hysen Dalliu.Një mjet tjetër i kushtueshëm që është
bllokuar është një fuoristradë BMW X6 ngjyrë e bardhe. Kjo makinë sipas
policisë është vjedhur në Itali më datë 02.09.2009.Po ashtu është bllokuar dhe një makinë, Smart,
mjet i cili nga verifikimet e kryera ka rezultuar i vjedhur në Itali, në vitin 2008.Makinë tjetër e bllokuar është dhe një Toyota,
e cila është vjedhur në Serbi.Po ashtu policia ka bllokuar dhe një Mercedes
Benz, i vjedhur në Itali në vitin 2004, një Porsche Cayenne e vjedhur në
Serbi në vitin 2007, një BMË e vjedhur në Itali dhe një BMW Grand Tourismo,
e vjedhur në Gjermani.m.xh/NOAvar _JOOMLACOMMENT_MSG_DELETE = "Are you sure you want to delete this comment?"; var _JOOMLACOMMENT_MSG_DELETEALL = "Are you sure you want to delete all comments?"; var _JOOMLACOMMENT_WRITECOMMENT = "Shkruaj nje koment"; var _JOOMLACOMMENT_SENDFORM = "Posto"; var _JOOMLACOMMENT_EDITCOMMENT = "Edit comment"; var _JOOMLACOMMENT_EDIT = "Edit"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE = "Ju lutemi shkruani ne hapesiren e komentit"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE_CAPTCHA = "Ju lutemi shkruani kodin anti-spam qe shihni ne imazh"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE_CAPTCHA_FAILED = "Kodi anti-spam u shkrua gabim. Ju lutemi shkruani kodin anti-spam qe shihni ne imazh"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE_EMAIL = "To be notified, please enter your email"; var _JOOMLACOMMENT_ANONYMOUS = "Anonymous"; var _JOOMLACOMMENT_BEFORE_APPROVAL = "Your comment has been queued for moderation by site administrators and will be published after approval."; var _JOOMLACOMMENT_REQUEST_ERROR = "Request failed"; var _JOOMLACOMMENT_MSG_NEEDREFRESH = "";jQuery.noConflict();

Komente
Shto komentin tendjQuery(document).ready(function(){
jQuery("a.JOSCJQstretchertoogleFORM").click( function(){
jQuery("#JOSCJQstretcherFORM").slideToggle(500);
return false;
} );
});


Shkruaj nje koment
Emri:


Email: (jo i detyruar)
Titulli:

Ju lutemi shkruani kodin anti-spam qe shihni ne imazh


function JOSC_afterAjaxResponse(action) {
switch(action) {
case 'show':
case 'response_reply':
case 'response_edit':
case 'response_quote':
jQuery("#JOSCJQstretcherFORM").slideDown();
return 0;
break;

case 'hide':
case 'response_editpost':
case 'response_posted':
case 'response_approval':
jQuery("#JOSCJQstretcherFORM").slideUp("fast");
return 0;
break;
default:
return 0;
}
}
if (window.document.URL.indexOf("#CommentForm")
nuredin
- akoma

|11/06/2010 19:36:27
akoma si i kan futur ne shqiperi mos valle jane te koruptuar doganat dhe policia
kufitare zgjohu shqiperi?????Komentoje
0 0


var JOSC_postCSS=2;
Powered by !JoomlaComment 4.0alpha
3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

var JOSC_ajaxEnabled=1;if (!JOSC_http) JOSC_ajaxEnabled=false;var JOSC_sortDownward='1';var JOSC_captchaEnabled=true;var JOSC_template='http://www.noa.al//components/com_comment/joscomment/templates/JQdefault-emotop';var JOSC_liveSite='http://www.noa.al//components/com_comment/joscomment';var JOSC_ConfigLiveSite='http://www.noa.al/';var JOSC_linkToContent='http://www.noa.al/index.php/kronike/88-kronike/24555-superaksioni-bllokohen-9-makina-luksoze-ne-tirane-';var JOSC_autopublish='1';