Një bashkëpunim surprizë, midis yllit anglez të operës, Gio Compario dhe basistit të Led Zeppelin, John Paul Jones, pritet me shumë kuriozitet nga tregu muzikor, lajmëroi sot “The Sun”.

Jones është bërë i njohur edhe si një producent i aftë dhe sipas shtypit britanik, vetëm ai mund të imagjinonte një bashkëpunim të tillë kaq të paimagjinueshëm.