Sa janë të bukura, janë edhe po aq të rrezikshme. Takat mund të tradhtojnë në cdo moment, madje ato kanë tradhtuar edhe supermodelet me të bukura në botë.


Kështu ka ndodhur edhe me modelen më të paguar në botë, Bella Hadid, e cila është rrëzuar ndërsa ishte duke sfiluar për Michael Kors gjatë javës së modës në New York.


Gjithçka ndodhi përpara të gjithë spektatorëve dhe fotografëve, që përfituan nga rasti ta regjistronin këtë moment të pakëndshëm për Bella-n.fab342634a6ab4e7790f9c0c71dff008 ef587fc8f1443231380cb3fe07ceddec ddeaf923be093ea1eee7754f48257124 4db14be9f2acb889a4b7f079c61de8d3


Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter