Menduh Thaçi ka takuar para pak çastes kryeministrin Nikolla Gruevski në Shkup.
Siç mëson portali TetovaSot nga burime të sigurta brenda PDSH-së, kryetari i kesaj partie z.Menduh Thaçi sapo ka përfunduar një takim me kryeministrin Nikolla Gruevski, ku kryetemë e diskutimit mes kryetarit Thaçi dhe kryeministrit Gruevski ka qenë përfshirja eventuale e PDSH-së në qeverinë e ardhshme të Maqedonisë.

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};


Pritet që në ditët në vijim të informohemi zyrtarisht për hapat e mëtejshme të PDSH-së dhe për mënyrën e pjesëmarrjes së saj në qeveri.