0
brbrbrbrDuket se cudirat nuk kane te sosurbrbr
brbrNje prift ka deklaruar se po merr mesazhe kercenuese nga nje demon pasi e deboi ate me ane te egzorcizmit nga nje vajze e rebrbr
brbrAti Marian Rajcher nga Jaroslaw te Polonise eshte shprehur se demoni u merzit pasi prifti morri me te miren prej tij ndaj dhe ka nisur nje fushate kercenimesh me ane te telefonitbrbr
brbrMbylle gojen predikues ti nuk shpeton dot veten tende idiot Plakush predikues patetik ky eshte nga mesazhet qe prifti ka marre ne telefonin e tijbrbr
brbrNe nje tjeter mesazh shkruhej Ajo nuk do te mund te dale nga ky ferr Ajo eshte e imja Kushdo qe lutet per te do te vdesebrbr
brbrDuke folur per mediat lokale Ati Rajchel tha se demonet jane adaptuar tashme me teknologjine moderne megjithate ai pranoi faktin se mesazhet ishin derguar me shume mundesi nga nje njeri qe ky demon ka poseduar tashmebrbr
brbrAutori i ketyre mesazheve eshte nje shpirt i lig qe ka pushtuar ate deklaroi aibrbr
brbrE Kalajabrbr

demon Poloni Prift SMS