Selektori i Argjentinës, Tata Martino e ka konfirmuar lëndimin e Lionel Messit. Tata ka arsyetuar mungesën e prezencës të fushë të Messit në ndeshjen e mbrëmshme ndaj Ekuadorit me një lëndim të ylli argjentinas.
"Kemi pritur deri në minutën e fundit për të parë nëse ai mund të luaj ndaj Ekuadorit. Por kjo ishte e pamundur sepse Messi ka dhimbje në këmbën e majtë dhe nuk ishte i gatshëm për lojë. Nuk e di se sa është serioz, por e vërteta është se Messi ka një lëndim" ka thënë Tata Martino./Indeksonline/ 

AdPlatformZone = {id: "f95795dd0",format: "410x0"};