Femrat përpiqen që ti zgjedhin sa më mirë dhe sa më tërheqëse të brendshmet e tyre. Për këtë arsye, kompani të ndryshme gjithmonë janë përpjekur që të sjellin gjëra të tjera. Por, çmenduria e fundit janë një palë të brendshme, të cilat janë ar i pastër. Duke qenë kështu, ato kushtojnë plot 5600 euro. Kushedi, ndoshta do të ketë ndonjë femër që nuk do ti dëshironte një palë të brendshme të tilla!