Ndërhyrja e policisë në auditoret e Fakulteteve të Tiranës është bërë me kërkesë të drejtuesve të Universitetit.


Në rrjetet sociale është publikuar shkresa e Universitetit të Tiranës nisur për Policinë e Shtetit ku i kërkohet ndihmë dhe asistencë uniformave blu për garantimin e rendit dhe sigurisë për vijimin e procesit normal akademik.


Në shkresë thuhet se policia është e nevojshme edhe për ruajtjen nga dëmtimi i ambienteve që kanë bërë disa individë.


11 janar 2019 (gazeta-Shqip.com)