brbrPas nje kohe shkeputjeje nga ekranet televizive aktorja dhe kengetarja Vanessa Hudgens ka bere qe e gjithe vemendja te kthehet nga ajo E pranishme ne premieren e Gimme Shelter ne Paris Vanesa eshte shfaqur me rrezellitese se kurre Ne kete dalje imazhi i saj ishte mjaft larg personazhit qe Hudgens interpreton ne filmin e saj me te fundit Ky film trajton jeten e nje vajze adoleshente shtatzene e cila arratiset nga keqtrajtimet e nje nene abuzuese per te kerkuara babain e saj te vertetebrbr


gallery-2
margin auto

gallery-2 gallery-item
float left
margin-top 10px
text-align center
width 33

gallery-2 img
border 2px solid cfcfcf

gallery-2 gallery-caption
margin-left 0
br styleclear both
br styleclear both
br styleclear both
br styleclear both
br styleclear both
br styleclear both


br