ramama


Kryeministri Edi Rama ka replikuar me disa ndjekës në profilin e tij në Facebook.


Lidhur me çështjen e shembjes së Teatrit Kombëtar, Rama duke iu përgjigjur një komentuesi thotë se “nuk kemi rrenuar teater kombetar po nje karakatine dhe nuk kane qene 1500 police po aq sa duheshin per te kryer pune!”.


Komentuesi: Një pyetje Z. Kryeministër!

Keni parë ju ndonjëherë apo keni dëgjuar që në një vend tjetër të botës , Qeveria e një shteti ka rrënuar Teatër Kombëtar me ndihmën e 1500 policëve!

Unë skam parë as skam dëgjuar!


Rama: nuk kemi rrenuar teater kombetar po nje karakatine dhe nuk kane qene 1500 police po aq sa duheshin per te kryer pune!


Komentuesi: O plako ndoshta mund te jesh maskarej i maskarejve por kryeminister e politikan me i zoti nuk bon me nona,

Kshu qe qent lej te lefin karvani te eci perpara

Un te urrej deri ne ate pik per arrogancen por kur bej llogarit me lul e monik dhe sorullupna ktu bindem me mir pak se sa hiq…

Faleminderit kaq kisha


Rama: mvaret çfarë quajmë arrogancë


Komentuesi: Mjaft i urryer je po them nga unë,por vetem fjalen KAZAN e ke gjet fiks,çfar nuk lexojshe sot nëpër kazane


Rama: mos urre se mua shendet me behet, po ty te demton shendetin


komentues rama1 komentues rama2