Perfundoi turneu i tenisit per Junior ne 3 kategori, 12vjecar,14 dhe 16. Turneu u organizua nga klubi I tenisit Wimbledon nga Prizreni.
Ne kategorin 12 vjec Arbnor Kadriu nga klubi i tenisit Trepca mposhti Petrit Kadriun po nga I njejti klub me rezulltat 6:2, ne kategorin deri 14 vjeqar Petrit Kelmendi nga klubi I tenisit NIC HOLLDING mposhti Arbnor Kadriun nga klubi I tenisit Trepca me rezulltat 6:2 dhe ne kategorin deri ne 16 vjec sic eshte pritur Durim Morina nga Klubi I tenisit Wimbledon nga Prizreni mposhti Pertit Kelmendin nga klubi I tenisit Nic Hollding me rezulltat 6:3.
Tenisi nga Prizreni Durim Morina gjate keti viti ishte nje nder tenistet me te mire te Kosoves ne kategorin e Juniorve i cili nuk kishte as konkurent te barabart e i cili ka fitua 18 tituj gjithashtu ky tenist nga Prizreni ka marr pjese edhe tek turnet e seniorve e edhe aty ka tregu ndeshje shum te mira e nga ky tenist ne te ardhemen do te presim edhe surpriza te tjera ne kategori edhe me te medha.