Rezultati i pergjithshem midis Argjentines dhe Spanjes ne tenis eshte 1-1.Ne diten e pare te turneut Dejvis Kup argjentinasi Nalbandian ka mundur Devid Ferrer duke e cuar ne 1-0 rezultatin per Argjentinen.Ne takim gjithcka eshte barazuar kur Lopez ka mundur pa probleme argjentinasin Del Potro.