Transmetuar me 15112016 - 1204Prishtine 15 nentor 2016 NOAal- Presidenti i Kosoves Hashim Thaci priti sot ne takim kryetaren e Bashkise se Sarandes Florjana Koka se bashku me ambasadorin e Shqiperise Qemal Minxhozin si dhe nje grup te perfaqesuesve te bizneseve te ndryshme nga Shqiperiabr
br
Thaci kryetaren Koka per mikpritjen e perzemert dhe tradicionale te turisteve nga Kosova Ai shtoi bashkepunimi strategjik ndermjet dy shteteve duhet te jete me dinamik edhe ne fusha te tjerabr
br
Shqiperia eshte partneri yne i natyrshem strategjik Dua te shoh me shume biznese te Shqiperise ne Kosove dhe anasjelltas Na duhet nje dinamike e re ne shkembimet tregtare tha Presidentibr
br
Ai inkurajoi te gjithe perfaqesuesit e bizneseve qe te investojne ne Kosove ne sektore te ndryshem duke kontribuuar keshtu ne zhvillimin ekonomik si ne Shqiperi ashtu edhe ne Kosovebr
br
Nga ana tjeter kryebashkiakja e Sarandes Florjana Koka shpreh mirenjohje per qytetaret e Kosoves qe edhe kete vit kane kaluar pushimet ne bregdetin shqiptarbr
br
Duam te forcojme shkembimet ekonomike me Kosoven prandaj kemi sjelle perfaqesues te bizneseve nga Saranda te cilet kane sjelle produktet e tyre me vete tha ajobr
br
Koka shtoi se eshte po ashtu e rendesishme qe nga kjo vizite te nxisim bizneset nga Kosova qe te investojne ne Shqiperibr
br
Ne fund kryetarja e Sarandes ia ka dhuruar presidentit Thaci nje peme ulliri Kjo eshte nje bime fisnike dhe e paqes Ju perfaqesoni te njejtat tipare u shpreh ajo duke i dhuruar Presidentit bimen


Para
SHIKONI T GJITHA FOTOT 14
Pas

Para
SHIKONI T GJITHA FOTOT
Pas
lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix