Transmetuar me 25102016 - 1202
Prishtine 25 tetor 2016 NOAal- Presidenti i Kosoves Hashim Thaci priti sot ne takim kryetarin e Komisionit Qeveritar per Personat e Zhdukur Prenk Gjetajbr
br
Thaci bisedoi me te rreth angazhimit per te mbyllur kapitullin e personave te pagjetur dhe per hapat e ardhshem qe duhet ndermarrebr
br
eshtja e te pagjeturve eshte ceshtje humanitare dhe politika ne Serbi duhet te jete pjese e zgjidhjes se saj e jo pengese u shpreh Thacibr
br
Nga ana tjeter kryetari i komisionit per personat e zhdukur Prenk Gjetaj e informoi presidentin Thaci se deri ku ka arritur puna e komisionit dhe per pengesat kryesore ne punen e tyrebr
br
Presidenti deklaroi mbetet i perkushtuar qe sa me shpejte te mbyllet kjo ceshtje e ndjeshme e cila ende sjell dhembje per qytetaret tane

lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix