Kryeministri ne ikje i Kosoves Hashim Thaci ka ftuar sot vezhguesit nderkombetare por edhe ata vendas qe te monitorojne procesin zgjedhor te 12 dhjetorit.

Qeveria eshte ne kontakt te vazhdueshem me faktorin nderkombetar dhe me partite politike ne Kosove ne menyre qe vendi te mbaje zgjedhje sa me te mira ka deklaruar Thaci.

Duke theksuar se synimi i tij eshte promovimi i imazhit te mire te Kosoves persa i perket zhvillimit te zgjedhjeve Thaci ka nenvizuar se qeveria e tij do ti ofroje te gjitha mbeshtetjet KQZ-se.

Ne perfundim te fjales se tij ne mbledhjen e qeverise e para qe pas prishjes se koalicionit Thaci u ka bere thirrje subjekteve politike qe te angazhohen per nje proces zgjedhor normal e demokratik.