PRISHTINE- Kryeministri i Kosoves Hashim Thaci e ka vleresuar vendimin institucional dhe shteteror per doreheqje nga posti i Presidentit te Republikes se Kosoves nga ana e z. Fatmir Sejdiu.

Kushtetuta e Republikes se Kosoves eshte burimi i demokracise se vendit tone dhe respektimi i saj eshte obligim i te gjitheve ka thene kryeministri Thaci.

Te gjitha vendimet e ardhshme te intitucioneve te Republikes se Kosoves do te jene ne pajtueshmeri me Kushtetuten ligjet dhe nevojat e shtetit dhe shoqerise sone ka thene Thaci ne nje komunikate per media.
m.a/rel/BalkanWeb