Ashtu siç edhe ishte paralajmëruar, studentët u grumbulluan fillimisht pranë fakulteteve të tyre dhe më pas kanë nisur marshimin drejt Ministrisë së Arsimit. Nën një zë, ata kanë thirrur:-Plotësoni kushtet tona ose rrëzojmë ministrinë. Këto janë disa nga videot e marshimit të studentëve.


Fakultete të tjera i bashkohen protestës. Dje ishin pak krahasuar me sot!


Gepostet von Për Universitetin am Freitag, 7. Dezember 20187 dhjetor 2018 (gazeta-Shqip.com)