Ata të dy njihen për debatet e ashpra në Parlament, por veçanërisht për thumbat që i lëshojnë në drejtim të njëri-tjetrit.


Dhe ish-kryeministri Sali Berisha, pasi Edi Rama e kishte përmendur shpesh në turin e tij për BashkinëQëDuam me ironi, ka zgjedhur ti përgjigjet me sarkazëm në Facebook.


Berisha ka gjetur një mënyrë të veçantë për tu tallur me Ramën, duke përdorur parullën e famshme të protestave opozitare që është RAMA IK.


Në Facebook, ai shkruan: O kamarier si esht kodi i wiffi-s? Kamarieri: Ramaik2019.