Nga Express me 05 dhjetor 2010 ne ora 1636

Aktori Justin Timberlake eshte lenduar gjate xhirimeve te filmit te ri 147Now148.147Timberlake ka lenduar muskulin e kembes gjate xhirimeve148 ka thene zedhenesi i studios 147Fox148 e cila xhiron filmin 147Now148.Ai ka theksuar se produksioni eshte nderprere perkohesisht dhe se shpejti do te vazhdoje.