Kryerja e veprimeve bankare ne llogarine tuaj jo domosdoshmerisht eshte e lidhur me prezencen tuaj ne banke. Online Banking eshte sherbimi qe Tirana Bank prej kohesh po u ofron klienteve te saj. Ky sherbim eshte i thjeshte praktik i sigurt dhe permes tij te gjithe klientet mund te kryejne veprime bankare te nje niveli te larte sigurie nepermjet teknologjise elektronike kudo qe ata ndodhen. Jane nje sere sherbimesh qe perfshihen ne pakten Online Banking te cilat Tirana Bank u ofron klienteve te saj per te thjeshtuar sa me shume jeten e tyre. Keshtu nje prej tyre eshte Internet Banking i cili ben qe nepermjet nje klikimi te thjeshte ne internet klientit ti ofrohen informacione mbi llogarite bankare transferta dhe pagesa per kartat e kreditit kestet e kredive faturat e telefonit e shume te tjera. Phone Banking garanton qe nepermjet nje telefonate te thjeshte 24 ore ne dite ofrohet akses ne llogari pagesa te ndryshme dhe cdo sherbim bankar i nevojshem. Mobile Banking siguron qe nepermjet ekranit te celularit me nje regjistrim te thjeshte ne Tirana Bank online dhe nje kod personal te mund te kryhet cdo lloj veprimi i kerkuar sic mund te jene pagesa transaksione. Pjesa me e rendesishme eshte teknologjia me e fundit e sigurise se larte qe ofron Tirana Bank per klientet per garancine dhe mbrojtjen e tyre. Tirana Bank eshte nje prej bankave te para ne Shqiperi qe u ka prezantuar klienteve te saj sherbimin Online Banking.