TIRANE - Përplasje në njësinë bashkiake nr. 2 ndërmjet  Ministrisë së Brendshme dhe punonjësve të saj, për shkak se drejtori Elez Gjoza ndodhet jashtë shtetit. Punonjësit refuzojnë kontrollin audit nga ana e ministrisë, me argumentin se nuk janë njoftuar për të, ndërkohë që punonjësit e ministrisë janë ende aty, në zyrat e Gjendjes Civile. Elez Gjoza është zgjedhur në krye të kësaj njesie si anëtar i LSI-së.

Redaksia online
(ar.sh/shqiptarja.com)