Sot ne ambjentet e Qendres se Formimit Policor Tirane iu nenshtruan
testimit me shkrim kandidatet femra te Qarkut Tirane qe kane aplikuar
per te ndjekur Shkollen Baze te Policise per Patrulle te
Pergjithshme te cilat kishin kodin e aplikimit nga 0001-0550.

Gjate testimit me shkrim moren pjese 475 kandidate femra te cilat
kane aplikuar gjate fushates se posacme te hapur per rekrutimin vetem
te kandidateve femra me synim rritjen e numrit te punonjeseve femra
ne rradhet e Policise se Shtetit.
Ne perfundim te testimit me shkrim u shpallen fituese 82 prej tyre te
cilat grumbulluan mbi 60 pike gjate testimit. lista bashkelidhur

Korrigjimi i testimi ashtu sikunder dhe heret e tjera eshte bere me
skaner dhe kandidatet jane njohur me rezultatin e arritur.

Kandidatet qe u shpallen fituese te testimit me shkrim do ti
nenshtrohen fazave te tjera te konkurrimit.

Me date 14.12.2011 ora 07.00 ne Stadiumin Qemal Stafa do te
zhvillohet testimi fizik i tyre dhe pjesemarreset duhet te kene me
vehte fleten e pranimit ne testin me shkrim dhe kartelen shendetesore
te leshuar nga mjeku i familjes pasi ne te kundert nuk do te pranohen
per tu futur ne garat e testimit fizik. Kandidatet te paraqiten me
kostum sportiv.

Lista e pikeve te grumbulluara nga kandidatet femra qe iu nenshtruan
sot testimit me shkrim do te publikohet dhe ne faqen e internetit te
Policise se Shtetit www.asp.gov.al.

Kujtojme gjithashtu qe testimi me shkrim i kandidateve te tjera femra
te cilat kane dorezuar dokumentacionin prane strukturave te Burimeve
Njerezore te Drejtorive te Policise ne Qarqe do te zhvillohet ne
ambientet e Qendres se Formimit Policor ne datat 11 dhe 12 dhjetor
sipas percaktimit te meposhtem

Me date 11 dhjetor 2011 do te zhvillohet testimi me shkrim i
kandidateve nga Qarqet Tirane Durres Diber Fier Vlore pjesa e
pare dhe Berat sipas ketij percaktimi
- Ne oren 07.00 do te paraqiten per tiu nenshtruar testimit me
shkrim aplikantet e qarkut Tirane me kodin e aplikimit nga 0551-0638
dhe kodin 1650-1651 pjesa e trete kandidatet e qarkut Fier me kodin
e aplikimit 0807-0825 pjesa e pare dhe gjithe aplikueset e Qarqeve
Durres dhe Diber.
- Ne oren 11.00 do te paraqiten per tiu nenshtruar testimit me
shkrim kandidatet e qarkut Fier pjesa e dyte me kodin e aplikimit
0826-0966 kandidatet e qarkut Vlore pjesa e pare me kodin e
aplikimit 1037-1100 dhe gjithe aplikueset e qarkut Berat.

- Me date 12 dhjetor 2011 do te zhvillohet testimi me shkrim i
kandidateve nga Qarqet Vlore pjesa e dyte Kukes Elbasan Korce
Gjirokaster Lezhe dhe Shkoder sipas ketij percaktimi

- Ne oren 07.00 do te paraqiten per tiu nenshtruar testimit me
shkrim kandidatet e qarkut Vlore pjesa e dyte me kodin e aplikimit
1101-1121 kandidatet e qarkut Kukes pjesa e pare me kodin e
aplikimit 1331-1375 dhe gjithe aplikantet e qarqeve Gjiirokaster
Shkoder e Lezhe.

- Ne oren 11.00 do te paraqiten per tiu nenshtruar testimit me
shkrim kandidatet e qarkut Kukes pjesa e dyte me kodin e aplikimit
1376-1418 si dhe gjithe aplikantet e qarqeve Elbasan dhe Korce.

Lista e kandidateve sipas qarqeve dhe kodi i aplikimit eshte shpallur
dhe ne faqen e internetit te Policise se Shtetit.

Kandidatet duhet te paraqiten prane Drejtorive te Policise ne Qarqe
ku kane aplikuar per tu pajisur me fleten e pranimit ne testin me
shkrim dhe kodin e aplikantit te cilat duhet ti kene me vete diten e
zhvillimit te testimin me shkrim.

Policia e Shtetit permes ketij procesi qe eshte ndertuar bazuar ne
metodat me te mira perendimore synon perzgjedhjen e kandidateve sa me
cilesore per te sherbyer si punonjese policie. Eumlshte objektiv paresor
i Policise se Shtetit te perzgjedhe vetem kandidatet e kualifikuara si
me te mirat percaktuar nga nje proces i drejte transparent dhe i
plote perzgjedhje ne menyre qe te permbushe me sukses misionin e saj
dhe te siguroje nje sherbim cilesor per qytetaret.

Te gjitha aplikantet per cdo paqartesi qe mund te kene lidhur me kete
proces mund te drejtohen prane Zyrave te Burimeve Njerezore ne
Drejtorite e Policise ne Qarqe ose prane Sektorit te Pranimit ne
Drejtorine e Pergjithshme te Policise se Shtetit. Po ashtu mund ti
parashtrojne pyetjet apo shqetesimet e tyre dhe me e-mail ne adresen
shkollaepolicisemrp.gov.al.

Cdo material i nevojshem per fazat e perzgjedhjes se kandidateve do te
publikohet ne faqen e internetit te Policise se Shtetit
www.asp.gov.al.

Piket e grumbulluara nga kandidatet femra qe iu nenshtruan testimit
me shkrim sot date 10.12.2011 konsiderohen fituese kandidatet deri
ne numrin rendor 82


NR KODI EMEumlR REZULTATI
1 0335 ARDIANA KALEMAJ 8294
2 0266 RENATA BALLIU 8294
3 0262 ENGLANTINA DALIPI 7865
4 0143 ANIDA CAUSHI 7865
5 0364 DRITA GURRA 7722
6 0166 ENTELA ZHLLA 7579
7 0530 OLTA PETRITAJ 7436
8 0518 ENIRJELA DUCELLARI 7436
9 0488 KRISELDA CANI 7436
10 0480 ERJONA NDREAJ 7436
11 0081 AURORA USTAJ 7436
12 0519 ETEARDA LAMI 7293
13 0380 ALBANA METALIAJ 7293
14 0322 MARSELA JORGO 7293
15 0250 AIDA BENDO 7293
16 0381 GENTIANA NDREU 715
17 0200 ORJALDA BAJRAKTARI 715
18 0055 SABRINA QYPI 715
19 0443 MATILDA MALJA 7007
20 0513 MARINELA POLE 6864
21 0375 ROMELDA KOTORI 6864
22 0349 ANILA KOCI 6864
23 0328 ENIDA HASANAJ 6864
24 0269 MATILDA SHABA 6864
25 0226 ERJOLA KECI 6864
26 0204 SOFIE HASA 6864
27 0191 BORJANA BIBA 6864
28 0416 NORALDA PECI 6721
29 0387 ROZETA SELIMAJ 6721
30 0302 ADJOLA SHUAIPI 6721
31 0265 EDA SOVJANI 6721
32 0077 RUDESA VAJA 6721
33 0003 EVELINA RINA 6721
34 0466 ERMIRA QERIMAJ 6578
35 0465 GRETA MEMA 6578
36 0395 UARDA MEMISHA 6578
37 0319 ANILA PAPA 6578
38 0207 KLARA ISALLARI 6578
39 0159 BRUNILDA CUFAJ 6578
40 0109 BLER LLUPO 6578
41 0545 NERTILA MATRAKU 6435
42 0536 ELO XHABRAHIMI 6435
43 0501 ELVIRA CAPJA 6435
44 0486 EVA HYSKO 6435
45 0473 DENISA FIDANI 6435
46 0417 FILLORETA PEPOSHI 6435
47 0386 EVJENI LULO 6435
48 0317 ANJEZA XHEDIKU 6435
49 0252 DHIMITRULA JORGO 6435
50 0093 VILMA AGO 6435
51 0506 ALTJONA KOLA 6292
52 0392 ROMINA CANI 6292
53 0331 LORENA MEHMETI 6292
54 0257 ESMERILDA NASI 6292
55 0189 AGE NDOU 6292
56 0019 ANILE GJINI 6292
57 0399 ALMA AHMETAJ 6149
58 0376 BORANA LULAJ 6149
59 0308 MIGA SOPJANI 6149
60 0294 ENDRINALTA KONDAKCIU 6149
61 0261 SUELA RAPAJ 6149
62 0248 ANTONELA CANE 6149
63 0218 ANISA HADRI 6149
64 0184 ALBANA ALISTAFA 6149
65 0094 IRSIDA POLENA 6149
66 0104 EDLIRA GREMI 6149
67 0022 ENGJELLUSHE VISHA 6149
68 0537 ETLEVA QOKU 6006
69 0498 RIVJANA HOXHA 6006
70 0495 ADRIANA GOVACI 6006
71 0489 ANILA KOJKU 6006
72 0454 EJONA KOSTA 6006
73 0424 EDMIRA KONDAKCIU 6006
74 0410 SHPRESA GJOCAJ 6006
75 0385 ANJEZA SEJDINI 6006
76 0368 BRUNILDA MUCOLLARI 6006
77 0347 GURIJE MYRTOLLARI 6006
78 0263 EGANTINA LEPURI 6006
79 0212 EGRA IBRAHIMI 6006
80 0201 FRIDA QOSE 6006
81 0185 IRTA KERCUKU 6006
82 0035 ERJOLA LIKA 6006
83 0546 ANILA MAVRIQI 5863
84 0534 ESMERALDA KOLA 5863
85 0522 ABA MANJANI 5863
86 0479 NESILDA LAHO 5863
87 0445 ALKETA TANUSHI 5863
88 0369 SANTJOLA KODRA 5863
89 0247 BLERINA ADEMI 5863
90 0197 MANJOLA SHAQA 5863
91 0196 ERANDA AHMETI 5863
92 0082 VALBONA DOCAJ 5863
93 0031 ROMINA SELMANI 5863
94 0531 ELI HOXHA 572
95 0516 VALBONA BUSHGJOKA 572
96 0515 XHULJANA SHULI 572
97 0494 BRUNILDA NIKOLLA 572
98 0407 AIDA XHEBRAHIMI 572
99 0393 ARNELA ZERELLARI 572
100 0371 PRANVERA GOJDA 572
101 0351 FLORENTINA ARIFAJ 572
102 0339 MERITA MAKRI 572
103 0338 ANITA GRACI 572
104 0310 ALKETA ZENELAJ 572
105 0287 STELA HYSO 572
106 0275 EGLANTINA HOXHA 572
107 0177 SELINA TAHJA 572
108 0089 MANUELA KRASNIKA 572
109 0024 SUEDA HAMZAI 572
110 0001 ERJONA RAMAJ 572
111 0474 MANUSHAQE TOROMANI 5577
112 0471 NATASHA BAJRAKTARI 5577
113 0462 VJOLLCA DUKA 5577
114 0457 ANIDA HOXHA 5577
115 0440 ALMA PRIFTI 5577
116 0337 RAILINA SALIASI 5577
117 0295 MARSIDA DELIU 5577
118 0195 LIRIJE GJOSHI 5577
119 0192 JULJANA PERONA 5577
120 0142 JORIDA IBRAHIMI 5577
121 0162 ANJEZA SEFA 5577
122 0179 ARMIDA SHUKULLI 5577
123 0118 ENTELA MUSTAFAJ 5577
124 0129 VALBONA BEGA 5577
125 0034 MORENA HVSENLEKA 5577
126 0029 ANA ZYLYFTARI 5577
127 0503 ANILA KOLA 5434
128 0477 MARJETA ASANI 5434
129 0446 ARIANA SARACI 5434
130 0444 JOLA ZYFI 5434
131 0438 NERTILA KAPAJ 5434
132 0372 FLORALBA HASA 5434
133 0344 YLLKA KRRASHI 5434
134 0288 ZERINA SINANI 5434
135 0239 GISELA KATROSHI 5434
136 0206 ALMA GEGA 5434
137 0102 JONIDA BOZHIQI 5434
138 0103 ERIDA MUHO 5434
139 0126 SONILA BANUSHI 5434
140 0084 FLORINDA MATA 5434
141 0050 KLAUDJA CEPA 5434
142 0032 SILVANA KOPANI 5434
143 0542 REGIONA TAHIRI 5291
144 0430 DORINA ABAZAJ 5291
145 0397 ALDA QYPI 5291
146 0390 JANARDA QERIMI 5291
147 0366 ESMERALDA MIRA 5291
148 0361 TEUTA JACE 5291
149 0318 OLTJONA MULAJ 5291
150 0304 BESNIKE SHEHU 5291
151 0285 GLADJOLA DIBRA 5291
152 0283 ELONA BANUSHI 5291
153 0276 ZAMIRA CELA 5291
154 0256 MARSELA PAJA 5291
155 0232 MALVINA GODUNI 5291
156 0227 MANUSHAQE PANA 5291
157 0202 BLERINA ZELAJ 5291
158 0144 ADELA BELBA 5291
159 0167 JETMIRA DERVISHI 5291
160 0182 ENEDA VELIU 5291
161 0124 ARSIDA EMRULLAJ 5291
162 0139 DENADA KAPAJ 5291
163 0020 ENTELA SOKOLI 5291
164 0524 ILSA MYRTAJ 5148
165 0475 ALBANA DOKO 5148
166 0449 ALISA MENE 5148
167 0409 BLERTA NIKOLLI 5148
168 0404 AIDA DISHANI 5148
169 0374 SANIE BAJRAKTARI 5148
170 0358 VITORE GJONAJ 5148
171 0309 ESMERANDA HAKA 5148
172 0274 ALMA BALA 5148
173 0237 ARJANA AVDIU 5148
174 0141 SIDORELA AHMETAJ 5148
175 0172 RUDINA GEGA 5148
176 0097 MIRLANDA ARAPAJ 5148
177 0108 LEONORA NDREU 5148
178 0110 DORINA MOLLA 5148
179 0128 LEZE GEGA 5148
180 0067 LINDITA GJONI 5148
181 0013 EVANGJELIA THIMO 5148
182 0543 MIMOZA KOLA 5005
183 0541 EDLIRA TOSKA 5005
184 0521 ANITA HASANAJ 5005
185 0499 ADELA GEGICI 5005
186 0487 DALINA SAKAJ 5005
187 0470 NATASHA LUSHI 5005
188 0463 MIGEDA DAJALLARI 5005
189 0428 KEJDA BISHKA 5005
190 0414 MARSILDA GRANA 5005
191 0382 MARJOLA MYFTARAJ 5005
192 0379 ELONA KATANA 5005
193 0315 AURORA PUSHI 5005
194 0284 MELITA SHEGA 5005
195 0259 ENKELEDA LLNI 5005
196 0244 ARLINDA SHINO 5005
197 0210 ELIDJANA TOCILA 5005
198 0187 GENTIANA KATOCI 5005
199 0115 SEMIRAMIDA KACDEDIA 5005
200 0122 KEZJANA LILE 5005
201 0131 GENTJANA HAXHIU 5005
202 0083 ALBANA GECI 5005
203 0080 BLERINA LLOCI 5005
204 0072 ETLEVA QOKU 5005
205 0054 ELVANDA BUCPAPAJ 5005
206 0052 FLORENTINA DOMI 5005
207 0039 BORANA HYSKA 5005
208 0030 ALKETA MULGECI 5005
209 0023 SHQIPONJA QOKAJ 5005
210 0517 ERJONA ISA 4862
211 0491 LIRIDA IMERI 4862
212 0458 VALMIRA SPAHO 4862
213 0439 MERITA NDOI 4862
214 0421 JONIDA ALDISHA 4862
215 0362 NAZA KACO 4862
216 0272 BURBUQE SADAJ 4862
217 0254 MARINA MANUSHI 4862
218 0234 LINDITA GERBI 4862
219 0209 DANIELA DAJLANI 4862
220 0205 VIOLETA UKA 4862
221 0145 ERANDA ZAIMI 4862
222 0165 MIDE MECI 4862
223 0180 KATRINE PJETRI 4862
224 0111 AI GJN 4862
225 0117 SUELA VARROSI 4862
226 0130 DRILONA KUCAJ 4862
227 0137 ESMERILDA BEGATI 4862
228 0051 ANILA MAMOCI 4862
229 0539 FATBJOLA HAMITI 4719
230 0528 ANA BURNAZI 4719
231 0527 QAMILE MURATI 4719
232 0510 GLISERDA NEKAJ 4719
233 0508 GRANITA HASANAJ 4719
234 0497 ALMA HOXHA 4719
235 0461 MAJLINDA HOXHA 4719
236 0396 DALLENDYS PASHOLLARI 4719
237 0394 DONIKA NIKOLLOFSKI 4719
238 0388 FATJONA GJERGJAJ 4719
239 0365 RIGERTA GUZI 4719
240 0305 ZAMIRA LALA 4719
241 0301 ESMERALDA SHEHU 4719
242 0279 JONIDA GASHI 4719
243 0243 ANISA BALI 4719
244 0220 XHENSILA GJONDEDAJ 4719
245 0149 MERUSHE KINCE 4719
246 0152 DORUNTINA LLESHAJ 4719
247 0155 LORETA LAHO 4719
248 0160 XHQVALINA TOSKA 4719
249 0161 MERILJANA HYSA 4719
250 0164 ILIRJETA QYRA 4719
251 0181 BRIKENA GJETA 4719
252 0138 ALKETA AGAJ 4719
253 0061 ARIOLA LOSHA 4719
254 0060 LARISA SALLAKU 4719
255 0049 ERMIRA JANCES 4719
256 0015 DIAMELA PRENGA 4719
257 0011 GJYSLINA GURI 4719
258 0549 BLERTA BEBECI 4576
259 0548 ETMIRA PORJA 4576
260 0535 XHENSILA ZHULEKU 4576
261 0529 DOLOREZA AGOLLI 4576
262 0467 VALBONA DIZDARI 4576
263 0452 MERITA DURRESI 4576
264 0419 LUMTURIJE DOKA 4576
265 0408 AURILDA LIKA 4576
266 0336 VALBONA TEMA 4576
267 0316 DENADA BUCI 4576
268 0303 FATJONA TAHIRAJ 4576
269 0296 AIDA SKANA 4576
270 0293 IRENA HARIZI 4576
271 0289 EDLIRA HORA 4576
272 0271 EDMIRA SULKAJ 4576
273 0268 ANDELA KOLAJ 4576
274 0260 ELIVERTA RAKO 4576
275 0251 EJONA ARAPI 4576
276 0230 EVA ZADIA 4576
277 0223 FR PRENGA 4576
278 0211 ELISA HYSENAJ 4576
279 0203 JONIDA SHIMA 4576
280 0198 NATASHA GJYLA 4576
281 0154 MARSELA CELA 4576
282 0171 ELSA HOVA 4576
283 0101 ENTELA NEXHI 4576
284 0114 LIRIDONA DRENI 4576
285 0091 OGERTA DURICI 4576
286 0056 MIMOZA ZISKO 4576
287 0044 BEKIME REXHA 4576
288 0014 SILVANA BIBAJ 4576
289 0464 MARSIDA ZGURO 4433
290 0432 MIRANDA MUCA 4433
291 0426 ALIDA ABAZAJ 4433
292 0389 GRETA ZHUPANI 4433
293 0357 ZOJE GJONI 4433
294 0348 VERA ALLA 4433
295 0346 BEKO BRAHIMAJ 4433
296 0334 RAFAELA HALUCAJ 4433
297 0325 DANIELA ALLAMANI 4433
298 0290 REXHINA ABATI 4433
299 0270 MIGENA BRAHO 4433
300 0242 SHYRETE CENA 4433
301 0199 FATJONA BEREXHA 4433
302 0158 MERITA HASI 4433
303 0174 JUNILA KOLGJINI 4433
304 0096 ANISA MURRAKU 4433
305 0127 VILDA MATA 4433
306 0132 ORNELA ISUFI 4433
307 0085 KLODJANA BERBERI 4433
308 0066 LORETA NDOJ 4433
309 0057 VJOLLCA MJEKAJ 4433
310 0048 MANUELA SATKA 4433
311 0018 ARJANA SULA 4433
312 0012 ELONA MOLLANJI 4433
313 0008 ARMINDA TAFALLA 4433
314 0526 KOZETA POTOMI 429
315 0509 XHEMILE MARGJEKA 429
316 0492 FLORIE ZEQAJ 429
317 0469 IZAORA BENDO 429
318 0453 DORINA GJONI 429
319 0451 LAURETA DUKA 429
320 0435 ESMERALDA ZOTAJ 429
321 0403 ANITA KULE 429
322 0370 XHOANA MATA 429
323 0360 ERMIRA BARDHO 429
324 0313 MARIGLENA BALLAZHI 429
325 0264 ROMINA DANA 429
326 0253 ADRIANA GJANA 429
327 0246 ERDENISA SALA 429
328 0214 JURGENA BAJRAMI 429
329 0151 MANUELA PERE 429
330 0168 LULJETA METOSHI 429
331 0169 MBARIME LIKA 429
332 0186 LIRIJE ELEZI 429
333 0106 JENORA HOXHA 429
334 0116 BRUNILDA ISMAILAJ 429
335 0120 GENTILA HAJDARAJ 429
336 0125 ANDUENA CANGU 429
337 0086 LUDJANA RRAPA 429
338 0321 ERJONA BYLERI 4147
339 0525 ERISELDA CAUSHI 4147
340 0476 KLODJANA CAKA 4147
341 0441 ARJAN SHURBI 4147
342 0429 HOLTA BUSHI 4147
343 0406 FLORETA MUCHASAJ 4147
344 0398 BRUNILDA GJABRI 4147
345 0383 EVA KOLLCINAKU 4147
346 0363 ELSA ALMADHI 4147
347 0327 SILVANA XHIKA 4147
348 0297 EUGERTA BAKIU 4147
349 0281 JONIDA KURTI 4147
350 0273 ERJONA BUSHATI 4147
351 0215 LAURETA NILI 4147
352 0193 LILJANA RRESHKA 4147
353 0157 NERTILA CACA 4147
354 0046 ANILA GJERGJI 4147
355 0045 DORJANA KOLGJINI 4147
356 0040 A TOS 4147
357 0027 DELJANA XHAMETA 4147
358 0025 LORENCA ZEFI 4147
359 0017 KATRINA PALUSHAJ 4147
360 0009 MIRJETA PEPNIKAJ 4147
361 0484 OLTA CUKO 4004
362 0455 SHKURTE GRADICA 4004
363 0422 ERJONA HASI 4004
364 0412 ARTA BUCA 4004
365 0401 TEREZINA GJELOSHI 4004
366 0354 DONIKA DISHANI 4004
367 0352 IRIDA BARJAMI 4004
368 0307 GRETA SARACI 4004
369 0300 LULJETA PALUCA 4004
370 0292 AURORA GJECAJ 4004
371 0291 KUME DERVISHI 4004
372 0277 ANGJELINA GJOKA 4004
373 0222 AFERDITA SULA 4004
374 0188 DESARA BYTYCI 4004
375 0133 LIRIJE ISMAHILI 4004
376 0135 ARTA GJIKA 4004
377 0078 NERTILA HOXHA 4004
378 0070 FATMIRA DEMAJ 4004
379 0069 FLORIDA VATOCI 4004
380 0016 FJORALBA ALLA 4004
381 0547 MARISA VORFI 3861
382 0523 MARSELA KUME 3861
383 0427 ELONA GEGA 3861
384 0423 SUADA LOSHI 3861
385 0377 PRANVERA PREKPERAJ 3861
386 0373 ANTILA SHEHU 3861
387 0326 GLIBERTA SULEJMANASI 3861
388 0241 MALVINA PALI 3861
389 0238 JORINDA BUSHKOLAJ 3861
390 0231 ORNELA TURKA 3861
391 0229 DEISILDA GOGO 3861
392 0217 XHULJETA SHPANI 3861
393 0190 ALMA DEMAJ 3861
394 0183 RESMIE MERA 3861
395 0113 MIGENE BRUCAJ 3861
396 0090 REZARTA RAMOLLARI 3861
397 0079 SABIHATE MICI 3861
398 0064 ALEKSANDRA HUNCI 3861
399 0058 LULE GEGA 3861
400 0047 DRISONA HYSA 3861
401 0485 RUDINA FETO 3718
402 0478 ERMELA XHAFA 3718
403 0420 ELIDJANA ELMAZAJ 3718
404 0359 FATMA PARLLAKU 3718
405 0355 FATLINDA KOCIU 3718
406 0324 KRISTINA NIKOLLI 3718
407 0156 MIRJETA DERVISHI 3718
408 0041 JONIDA KANANA 3718
409 0550 LINDITA CANI 3575
410 0505 ZARIFE HASANAJ 3575
411 0490 FATJONA PONARI 3575
412 0459 NERTILA BREGASI 3575
413 0437 IRENA SOPIANI 3575
414 0378 SHPRESA RRAHI 3575
415 0340 EDLIRA TOPI 3575
416 0333 ALIDA MUCA 3575
417 0306 EDMIRA GJOKA 3575
418 0280 ERIONA LILA 3575
419 0146 MAMICA TASHO 3575
420 0073 BESA HYSENAJ 3575
421 0544 ELONA XHAURI 3432
422 0532 MIRELA MARGJEKA 3432
423 0504 AIDA MANSAKU 3432
424 0500 LIRIE MEMISHAJ 3432
425 0468 ENKELEJDA JARECI 3432
426 0460 LULJETA PRENDI 3432
427 0343 YLLKA SINECI 3432
428 0341 OLTA MESHI 3432
429 0258 MATILDA GJONA 3432
430 0221 JULIAN ZELAJ 3432
431 0178 REZARTA MATOSHI 3432
432 0107 NORA QOKAJ 3432
433 0092 DRILONA AHMETI 3432
434 0065 RAHIME HUNCI 3432
435 0514 NIKOLA BEGOLLI 3289
436 0434 SILVANA BEQARAJ 3289
437 0402 FLUTURA STAFA 3289
438 0314 SENIDA DIVINTARI 3289
439 0240 SERMA GERDUQI 3289
440 0216 ELDA CELAJ 3289
441 0213 IRENA KOLA 3289
442 0148 AGETINA PERZEFI 3289
443 0136 DORINELA GJOKA 3289
444 0026 ALKETA NEZIRAJ 3289
445 0538 FLUTUR ALIAJ 3146
446 0511 BASARIJE TOCILLA 3146
447 0447 LULJETA DUKA 3146
448 0153 ORKIDA HOXHA 3146
449 0173 SILVANA HAJDARI 3146
450 0098 ORNIDA DERVISHI 3146
451 0042 SUELA BEGA 3146
452 0010 ERMIRA GACAJ 3146
453 0002 ALENTINE KOLA 3146
454 0405 FLORIDA RUCI 3003
455 0367 MIRELA NIKOLLI 3003
456 0353 KLODIANA DISHANI 3003
457 0345 ROVENA HOXHA 3003
458 0299 BESMIRA DRAGJOSHI 3003
459 0150 DENADA ZYLALI 286
460 0100 MARSILDA HYSA 286
461 0053 LULJETA LESKAJ 286
462 0105 JERINA HOXHA 2717
463 0062 XHEVRIKO MANCE 2717
464 0038 ERANDA BEQO 2717
465 0507 ARTIOLA XHANARI 2574
466 0425 SUELA VATOCI 2574
467 0320 ARJETA LAMI 2431
468 0119 MANJOLA DOKA 2431
469 0224 RADA ALIMANI 2145
470 0329 AGE HAJDARKOLAJ 2002
471 0076 PAJTESA BISHA 2002
472 0436 SANIE GJOKA 1287
473 0074 MATILDA CANI 1001
474 0323 FATBARDHA MATOSHI 858
475 0059 KIMETE SALIHI 572Drejtoria e Pergjithshme e Policise se Shtetit