Sajmir Shenjatari, 30-vjeç, pronar llotoje, është marrë peng ditën e sotme, për shkak të disa borxheve.


Sipas burimeve të policisë, mësohet se është sinjalizuar për një pengmarje në rrugën “Siri Kodra”, në Tiranë, ku pengmarrësit së bashku me 30-vjeçarin e marre peng nen kercenimin e armes, janë duke lëvizur me makinë në drejtim të Dajtit.


Strukturat hetimore kanë nisur hetimet, dhe po hetojne ne disa pista. Dyshohet se pjese e ketij organizimi, kane qene 4 persona, ndersa njeri nga autoret eshte indetifikuar, si Arjan D.


Mesohet se policia deri ne keto momente ka shoqeruar disa deshmitare te vendit te ngjarjes.