Ditën e ndërrimit të viteve, në disa zona të kryeqytetit është ndërprerë energjia elektrike.


Një prej zonave që kanë mbetur pa energji është  qendëa e Tiranës.


Pa energji kanë mbetur zona e ish-Bllokut, rruga “Qemal Stafa”, rruga e Durrësit, rruga e Kavajës, zona prane Prokurorise se Pergjithshme, rruga e Elbasanit.


Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) raporton se dritat janë ndërprerë per shkak se linja e OST-së që furnizon nënstacionin 110 KV ka pësuar defekt.


Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter