p styletext-align justifyIsh-kryeministri britanik Toni Bler ka shpallur misionin e tij per te bindur britaniket te ngrihen dhe te ndryshojne mendim per Brexit Ne nje fjalim te mbajtur ne Londer Bler theksoi se njerezit votuan ne referendum pa njohurite e duhura se cfare do te sillte Brexit per Britanine Tani ai ka shpallur platformen e tij per te gjetur mbeshtetje sa me te gjere per nje zgjidhje alternative ndaj largimit te unionit Ne nje reagim pas fjalimit Downing Street theksoi se mbetej i perkushtuar per te udhehequr me sukses negociatat per Brexit Kryeministrja May synon te nise formalisht bisedimet ne fund te marsit dhe per kete mori edhe mbeshtetjen e parlamentit Bler i cili beri fushate pro qendrimit ne BE thote se debati bazuar vetem ne ceshtjen emigracionit eshte vetem njera ane e medaljes pasi anet e tjera pak te njohura per publikun kane te bejne me marreveshjet tregtare me marreveshjet e punes dhe shume ceshtje te tjera te karakterit ekonomik Megjithate nje zedhenes i qeverise deklaroi se njerezit e kishin shprehur njehere vullnetin e tyre dhe se nuk do te kishte nje referendum te dytebrbr
brbrbrbr


googletagpubadsdefinePassback10066666adxpvizionplus728x90 728 90display

br