Presidenti Bamir Topi dekretoi dje z. Genti Xholi me detyr prokuror n Prokurorin e Rrethit Gjyqsor Tiran dhe q pas firms s djeshme t kreut t shtetit, ai emrohet prokuror n Prokurorin e Apelit Tiran. Po dje, Presidenti Bamir Topi firmosi pr z. Besnik Cani, me detyr prokuror n Prokurorin e Rrethit Gjyqsor Tiran, i cili transferohet prokuror n Prokurorin e Rrethit Gjyqsor Fier. Dekreti i z. Topi bhet n mbshtetje t neneve 149 pika 3 t Kushtetuts s Republiks s Shqipris dhe t nenit 8, pika 2, grma “C”, nenit 24 pika 3 t ligjit nr. 8737, dat 12.02.2001 “Pr organizimin dhe funksionimin e prokuroris n Republikn e Shqipris”, t ndryshuar, me propozim t Prokurorit t Prgjithshm.