Presidenti i Republiks Bamir Topi ka dekretuar pes emrat e tjer, q nse do t miratohet nga Kuvendi, do t jen antart m t rinj t Gjykats s Lart. Ndr emrat e przgjedhur nga kreu i shtetit, jan Aleksandr Muskaj

Arjana Fullanin, Andi elikun, Evelina Qirjaku, Malindja Andrea si dhe Guxim Zenelaj. Pes emrat u przgjodhn nga m shum se 100 kandidatura, q kishin aplikuar pr t qen antar t gjykats m t rndsishme t vendit.