Rada Trajkovic


Prishtine 13 shkurt 2011 NOA- Rada Trajkovic kryetare e Listes Unike Serbe LSJ deklaron se dy nga kater deputetet e kesaj partie sipas marreveshjes brenda koalicionit kane marre vendim qe te perkrahin formimin e qeverise se Kosoves ne krye me PDK-ne e Hashim Thacit.


Sipas Trajkovic Thaci ne perpjekje per postin e kryeministrit drejtperdrejt eshte perzier ne marredheniet e LJS dhe ne menyre te dyshimte ka siguruar perkrahjen ne luften per kryeminister.


Me korrupsion apo me metoda te tjera per mua te panjohura ka arritur qe te fitoje dy deputete tane eshte shprehur ai.


Trajkovic ka theksuar se Lista Unike Serbe do te qendroje ne opozite.


a.y/NOA


Lajme te ngjashmeKrasniqi Une gati per PresidentPacolli Negociatat per qeverine nuk kane marre fund


Lidhjedy deputete Hashim Thaci koalicionit qeverise Trajkovic