brbrTregtare e pronare lokalesh kane protestuar serish para bashkise Ata kundershtojne rritjen e tarifave vendore vecanerisht taksen e tavolines qe vendoset ne trotuare apo hapesiren publike Biznesmenet e vegjel kerkojne rishikimin e takses se hapesires publike tarife qe sipas tyre i con drejt falimentimit Ne shenje proteste ndaj rritjes se taksave tregtaret kane bllokuar per gati 1 ore rrugen para bashkise Ata deklaruan se do te vijojne protestat deri ne uljen e tarifave Por ashtu si dhe me heret kryetari Veliaj ka sqaruar se nuk do te kete rishikim te tarifave Gjate nje dalje publike kryebashkiaku u ka kthyer pergjigje protestuesve Javen e ardhshme pritet qe tregtaret ti drejtohen Gjykates Administrative ne Tirane me kerkesen per shfuqizimin e vendimit te keshillit bashkiak qe rriti disa prej tarifave vendorebrbr
br