brbrDy rivalet kryesore ne garen per Shtepine e Bardhe Hillary Clinton dhe Donald Trump jane perplasur per nje ceshtje te ndjeshme te drejten e mbajtjes se armeve nga amerikanet Ishte republikani Trump qe sulmoi i pari Clinton gjate takimit te Shoqates Kombetare te Armeve e cila mbeshtet kandidaturen e tij br
Donald Trump Hillary kerkon te carmatose amerikanet qe banojne ne lagje me kriminalitet te larte Ajo kerkon te jete e pambrojtur nje nene ne Florida apo nje gjyshe ne Ohajo qe te mos kene asnje shans per mbijetese Pergjigjen ish sekretarja e Shtetit mbeshtetese e kontrollit ndaj armeve ia dha nga nje takim me prinder te femijeve te vrare nga armetbr
Hillary Clinton Ne e dime qe lobi i armeve eshte i fuqishem me i fuqishmi ne Uashington Ka kandidate qe do te Benin gjithcka qe ta mbanin ate te lumtur Vete Trump e tha se ne oren e pare si president mos e dhente zoti do te permbyse vendimet e Obames per te forcuar kontrollet mbi backgroundin e personave qe duan armebr
Kandidatja demokrate kerkon shtimin e masave te sigurise ne menyre qe armet te mos bien ne duar te gabuara per te shmangur tragjedite qe kane ndodhur edhe ne shkollabrbr
vizionplustv

br