CaptureDonald Trump nis të zbatojë premtimet e bëra gjatë fushatës elektorale. Presidenti ir i i SHBA deklaroi se do të dëbojë 2-3 milionë emigrantë pa dokumente dhe me precedentë penalë, sapo të marrë zyrtarisht postin.


Ajo që ne do të mbajmë është evidentimi i të gjithë atyre personave që janë kriminelë, që kanë precedentë penalë, anëtarë të bandave, tregtarë të drogës e shumë njerëz të kësaj kategorie dhe do ti largojmë nga vendi, ose do i burgosim. Ne do ti përzemë nga vendi, pasi janë të paligjshëm, deklaroi presidenti i zgjedhur.


13 nëntor 2016 (gazeta-Shqip.com)