Ariel Winter njihet për rolin e vajzës studioze në serialin e ABC, Modern Family.


Aktorja ka treguar se në jetën reale është shumë larg personazhit të saj, teksa është fotografuar në Bahamas javën e kaluar.


18 vjeçarja e veshur me bikini të bardha ka treguar format e mrekullueshme trupore.


Ariel ishte e shoqëruar dhe nga i dashuri i saj Laurent Gaudette ku edhe janë parë duke ndarë një puthje në breg të detit.


** PREMIUM EXCLUSIVE RATES APPLY** Modern Family star Ariel Winter and boyfriend Laurent Gaudette on vacation with Ariel's Modern Family co-star Nolan Gould at Atlantis Resort in the Bahamas. Ariel showed off her bikini body and a new tattoo on her rib cage.


** PREMIUM EXCLUSIVE RATES APPLY** Modern Family star Ariel Winter and boyfriend Laurent Gaudette on vacation with Ariel's Modern Family co-star Nolan Gould at Atlantis Resort in the Bahamas. Ariel showed off her bikini body and a new tattoo on her rib cage.


** PREMIUM EXCLUSIVE RATES APPLY** Modern Family star Ariel Winter and boyfriend Laurent Gaudette on vacation with Ariel's Modern Family co-star Nolan Gould at Atlantis Resort in the Bahamas. Ariel showed off her bikini body and a new tattoo on her rib cage.


** PREMIUM EXCLUSIVE RATES APPLY** Modern Family star Ariel Winter and boyfriend Laurent Gaudette on vacation with Ariel's Modern Family co-star Nolan Gould at Atlantis Resort in the Bahamas. Ariel showed off her bikini body and a new tattoo on her rib cage.


** PREMIUM EXCLUSIVE RATES APPLY** Modern Family star Ariel Winter and boyfriend Laurent Gaudette on vacation with Ariel's Modern Family co-star Nolan Gould at Atlantis Resort in the Bahamas. Ariel showed off her bikini body and a new tattoo on her rib cage.


** PREMIUM EXCLUSIVE RATES APPLY** Modern Family star Ariel Winter and boyfriend Laurent Gaudette on vacation with Ariel's Modern Family co-star Nolan Gould at Atlantis Resort in the Bahamas. Ariel showed off her bikini body and a new tattoo on her rib cage.


** PREMIUM EXCLUSIVE RATES APPLY** Modern Family star Ariel Winter and boyfriend Laurent Gaudette on vacation with Ariel's Modern Family co-star Nolan Gould at Atlantis Resort in the Bahamas. Ariel showed off her bikini body and a new tattoo on her rib cage.


** PREMIUM EXCLUSIVE RATES APPLY** Modern Family star Ariel Winter and boyfriend Laurent Gaudette on vacation with Ariel's Modern Family co-star Nolan Gould at Atlantis Resort in the Bahamas. Ariel showed off her bikini body and a new tattoo on her rib cage.


/Oranews.tv/


Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter