Ditën e sotme në rrugët e kryeqytetit do të zhvillohet një tubim në shenjë solidariteti me vëllezërit shqiptarë në Kumanovë, të cilët që prej mëngjesit të djeshëm ndodhen në gjendje lufte dhe terrori.

Sipas një njoftimi në rrjetet sociale tubuesit fillimisht do të mblidhen te Piramida në ora 18:30 dhe më pas do të marshojnë drejt ambasadës së Maqedonisë në Tiranë.