Këngëtarja amerikane Katherine Jenkins ka mohuar thashethemet që qarkullojnë ditët e fundit, për një aferë të mundshme mes saj dhe futbollistit David Beckham. 32-vjeçarja ka thënë se kjo është e vërtetë, duke qenë se ajo e ka takuar Beckham vetëm dy herë gjatë jetës së vet. Jenkins u shpreh se është lënduar nga këto thashetheme të tmerrshme.


Përfaqësues të Beckham ndërkohë, kanë thënë se është humbje kohe që të merren me këto thashetheme, duke qenë se, sipas tyre, nuk ka ditë që mos të publikohet ndonjë gjë e pavërtetë rreth futbollistit.


'I've only met him twice!' Katherine Jenkins took to her Twitter page to deny rumours of an affair with David Beckham. They were seen out together, along with a group of friends, in London in February


Night out: Katherine and David also both attended the Military Awards in 2010, which the footballer attended with son BrooklynNight out: Katherine and David also both attended the Military Awards in 2010, which the footballer attended with son Brooklyn


Family day out: David and Victoria were seen enjoying time with three of their children at a Los Angeles shopping mall earlier this week


Festival style: Katherine was pictured enjoying herself at V Festival in Chelmsford last weekend