Provimi i pranimit u organizua në 18 qytete të Shqipërisë, ndërsa në ta morën pjesë mijëra maturantë. Për 30 maturantët më të mirë të këtij provimi u dhanë bursa studimi për një periudhë 5 vjeçare.

Ndërkohë, bursa studimi do të jepen edhe për 3 mijë maturantët më të mirë të Maturës Shtetërore. Universiteti Epoka u ofron studentëve mundësi të pashembullta për të mësuar dhe për t’u mbikëqyrur nga akademikët më të mirë në vend.

Më poshtë lista e plotë e fituesve
http://www.epoka.edu.al/mat/gazeta_per_shtyp.pdf                                                                                             2012-05-09 13:23