Keni dëgjuar ndonjëherë të flitet për fshatin Komik në Himalaja, apo për plazhin e qelqit Kaliforni, apo edhe për statujat mistike në Islandë?


Këto dhe shumë thesare të tjera e bëjnë të veçantë planetin tonë.


Zbuloni 41 thesaret e Tokës në një video që zgjat diçka më shumë se 6 minuta