Presidenti i SHBA, Donald Trump dhe ai francez, Emmanuel Macron mund të kenë marrë çmimin për shtrëngimin më të gjatë të duarve të ndodhur ndonjëherë në histori.


Vizita e Trump dhe bashkëshortes së tij Melania u mbyll me një shtrëngim të gjatë duarsh me Macron dhe Zonjën e Parë në Francë, Briggide.


Kjo është një gjë shumë e çuditshme dhe e pazakontë që është komentuar shumë në rrjetet sociale dhe mediat botërore.