usaidAmbasada amerikane në Tiranë ka vendosur të bëjë promotoren e turizmit në Shqipëri.


Me një klip të zgjedhur prej më shumë se një minute, ambasada ka treguar në faqen zyrtare në Facebook bukuritë e bregdetit shqiptar, dhe jo vetëm.


Video që shoqërohet me fjalët se National Geographic dhe USAID Agjencia Amerikane për zhvillimin ndërkombëtar, promovon bukuritë e papërshkrueshme të natyrës shqiptare.


Publikimi I kësaj videoje mbyllet me ftesën për të shijuar natyrën e virgjër shqiptare!