1Prezantuesi i një emisioni televiziv në Meksikë nuk i ka rezistuar dot tundimit dhe ka prekur në pjesë intime kolegen e tij në një transmetim direkt.


Ngjarja ka ndodhur në studiot e televizionit ATM në Meksikë.


Prezantuesja Tania Reza është ngacmuar nga kolegu i saj i cili pasi e ka prekur disa herë ngë kofshët si pa dashje, i ka hedhur duart në gjoks.


Prezantuesja së cilës i sosi durimi i ulëriti duke i thënë të mos i prekte më gjoksin.


Drejtuesit e televizionit i pushuan menjëherë të dy pa dëgjuar justifikimet e gazetares.