queenFamilja mbretërore britanike kishte dalë në ballkonin e Buckingham për një ceremoni zyrtare, por princi Uilliam duket se nuk e përballoi dot lodhjen dhe u ul.


Por mbretëresha nuk mund tia falte këtë rrëshqitje.


Ajo shihet teksa i bie në sup për ti tërhequr vëmendjen.


Uilliam shihet teksa çohet sërish në këmbë i turpëruar.