Spikerja e Fox News Argentina, teksa raportonte per Lojrat Olimpike të Rio de Janeiro ka përjetuar një moment të sikletshëm.


Alina Moine, ndërsa fliste, aksidentalisht ka ngritur fustanin e saj gjatë transmetimit live.


Megjithatë, Moine është treguar mjaft profesioniste, pasi pa u shqetësuar aspak, e ka ulur menjëherë cepin e fustanit dhe ka vazhduar raportimin, ndërsa bashkëprezantuesi i saj as nuk e ka vënë re.