Rrallë herë njerëzit e politikës zgjedhin që të heqin kostumin e politikanit dhe të dalin në një tjetër formë. Por këtë gjë sot e ka bërë deputetja e opozitës parlamentare, Rudina Hajdari, e cila teksa ka marrë pjesë tek E Diellë, në Top Channel, ka kërcyer një pjesë nga vallja e Tropojës.


pjimage - 2020-06-28T200835.139


Me të vërtetë deputetja Hajdari është rritur jashtë dhe ka pak kohë që është kthyer në Shqipëri, por duhet të themi se vallen e Tropojës e qan.


Hajdari e ka kërcyer vallen me gazetarin Ervin Kurti dhe sikurse e quan edhe ai kërcimi ishte Top of the Top, ndërsa thotë: Zëre sikur isha në dasmën e saj.